Kamper

Norsk Topphockey

 

Støtte til en viktig sak

Oilers som klubb har som prioritert målsetting å være aktiv aktør innen samfunnsrettede prosjekter. Ambisjonen deles gledelig nok også i Oilersfamilien forøvrig. Obra Eiendom Annual Charity Poker Tournament er et flott eksempel på dette.

 

«Pokeren» ble arrangert igjen denne høsten, etter at pandemien satte en stopper happeningen de to foregående sesongene. Arrangementet så dagens lys høsten 2019 og har som navnet tilsier en intensjon om å bli en årlig affære.

Eier av Obra Eiendom og initiativtaker Erlend Heim er godt fornøyd.

– Absolutt. En kjekk helaften til inntekt for en viktig sak. Det må jo kalles en god kombo. Resultatet på 119 000 er jo også veldig flott,  sier han til oilers.no.

Som i 2019 sto også denne gang støtte til barn i fokus

– Sist ga vi pengene til barneintensiven på SUS. Denne gang ønsker vi å øremerke gaven arbeid for kreftrammede barn på sykehuset. Få ting rører vel et foreldrehjerte mer en situasjonen barn opplever i møte med denne grusomme sykdommen, sier Erlend.

I tråd med klubbens verdier

Tirsdag denne uken besøkte han og Paula Hewitt fra Oilers barneavdelingen på SUS. Med seg hadde de gavesjekken fra høstens arrangement. Sistnevnte synes det er stas å kunne fasilitere et initiativ som dette i klubbens samarbeidsnettverk.

– Dette må kunne kalles sammen er vi sterke i praksis. Vi stiller lokaler, arbeidskraft og ressurser for øvrig til disposisjon. At vi til slutt kan dele en så flott gave med et så viktig arbeid er fantastisk, sier Paula.

Donerte brylluppsgaven

Apropos sammen er vi sterke, veldedighetspoker møtte også støtte fra romantisk hold denne gang. Drøyt 30 000 kroner ble donert av Linda og Bjørge Tjelta. Da paret for en tid tilbake giftet seg ønsket de penger til et veldedig formål heller enn gaver til seg selv. Valget ble arbeidet for kreftsyke barn.

– Vi hadde alt vi trengte og vel så det foran brylluppet, og tenkte at dette var en fin mulighet til å støtte en større sak. Vi var i kontakt med Barnekreftforeningen, men pandemien satte det hele litt på vent. Bjørge har kjenninger i Oilers, og da han deltok på pokerturneringen igjen ble det en passende anledning å gi pengene videre, sier Linda Tjelta til oilers.no.

Vi takker alle involverte for bidraget og ønsker turneringen velkommen tilbake neste sesong.

Eier av Obra eiendom Erlend Heim og salgs- og markedskoordinator i Oilers Paula Hewitt kunne denne uken besøke Barnekreftavdelingen på SUS og overrekke en flott gave til deres viktige arbeid. (foto: Yvonne Sandanger)