Kamper

Norsk Topphockey

 

Strålende helg

Så ble det en helg for minnebøkene. Seriegullet kom på plass en runde før slutt, og Oilersfamilien kunne dermed feire sesongens første store mål i egen stue. Langt hyggeligere enn å måtte vente til Grünerhallen tirsdag. Men det var ikke bare A-laget som leverte solid denne helgen. Kvinner Elite og unggutta på U20 gjorde også rent bord.

 

Kvinner Elite startet jobben allerede fredag kveld. Oppgjøret mot Lillehammer i Eidsiva Arena var en aldri så liten «must win» med tanke på et eventuelt seriegull til slutt.  Og jentene leverte, både ved nordspissen av Mjøsa og de neste dagene mot Vålerenga i Oslo.

Oilers er dermed tilbake på tabelltoppen, riktignok med flere kamper spilt enn nevnte Lillehammer. I tillegg til disse er Hasle/Løren også med i gullkampen. Neste oppgave for oss er dobbeltkamp mot Storhamar i DNB Arena 11. og 12. mars.

Full pott i Garasjen

Oilers U20 spilte dobbeltoppgjør borte mot Manglerud Star denne helgen. Også disse endte med seier. Christer Nylund og Sivert Garviks mannskap har krøp med det opp i ryggen på Vålerenga i toppen av tabellen. Oslolaget har dog to kamper til gode å spille.

Kommende helgs to oppgjør mot nettopp unggutta fra Jordal blir dermed uhyre viktige i jakten på edleste metall. Lørdag spilles kampen i Siddishallen 14.00. Søndagsoppgjøret i DNB Arena har nedslepp 10.00.

U20, Kvinner Elite (bildet) i tillegg til U16 spiller finalerunde denne helgen.