Kamper

Norsk Topphockey

 

Strandborg forlenger

Han går under kallenavnet Future, og vi har i dag gleden av å melde at han blir i Oilers. I nærmeste fremtid i alle fall. Andre Bjelland Strandborg har signert en toårskontrakt som knytter ham til DNB Arena ut sesongen 2024/2025.

 

Andre debuterte for A-laget til Oilers mot Stjernen 12. september 2019. Siden den gang har #16 notert totalt 128 kamper og 44 (17 + 27) poeng i drakten. Etter å ha representert Norge på både U18- og U20-landslag passerte Andre nok en milepæl tidligere denne sesongen da han debuterte på den norske A-landslaget.

Pål Higson er svært tilfreds med kontraktsforlengelsen.

– Her stemmer det meste. Andre er en ung, lokal profil og et forbilde for mange på og av isen. Hockeymessig er han en sjelden 21-åring (bursdag forrige søndag, red.anm.) som alderen til tross spiller på et stort register og har inntatt en sentral posisjon i laget. At han ønsker å fortsette utviklingen hos oss i Oilers er gledelig, sier sportssjefen.

Også hovedpersonen selv er fornøyd med tingenes tilstand og gleder seg til fortsettelsen.

– Jeg lever drømmen og ser ingen grunn til å flytte på meg nå. Jeg trives godt både i klubben og Stavanger. Nå handler det om å stabilisere spillet på høyt nivå, ungå de verste skadene og fortsette utviklingen. Det har jeg de beste forutsetningene for å gjøre her jeg er, sier Andre Bjelland Strandborg til oilers.no.

Vi er glade over å ha Andre med videre og ønsker lykke til med neste ukes landslagssamling, serieinnspurten og kampen om ny kongepokal.

Andre "Futere" Strandborg er en del av fremtiden i Oilers. #16 har forlenget kontrakten med regjerende dobbeltmester til ut sesongen 2024/2025. (foto: Kjetil Garvik)