Kamper

Norsk Topphockey

 

SuperHelg

SuperFredag har blitt et begrep i Oilersfamilien, da det i Restaurant Legenden serveres snaddermat til en rimelig penge i lunchen fredager. Etter en helg i overgang mellom grunnserie og sluttspill for våre lag er det kjekt låne begrepet litt. Det ble servert snadderresultater over hele linjen, noe som lover godt for ukene som kommer.

 

A-lagets solide start på kvartfinalen mot Ringerike er allerede fyldig referert.

Videre åpnet både U20 og U18 sine kvartfinaleserier med seier. U18 slo Stjernen 6-2 i DNB Arena fredag, mens U20 slo Sparta hele 11-0 lørdag, også det på hjemmebanen. Det spilles best av tre om kvalifisering til Final Four.

Så var det stas å kunne gjøre ære på U18-gutta søndag kveld. Patrick Børresens mannskap sikret som kjent seriegullet forrige helg, og fikk sine medaljer i første pause mellom Oilers og Ringerike.

Oilers Kvinner Elite på sin side avsluttet seriespillet med trippelkamp mot Wing i Trondheim denne helgen. Det gjorde de nybakte seriemestrene med stil.

Tre seiere og 13-2 i målforskjell ble med tilbake til Stavanger. Nå lader jentene opp til Final Four om kongepokalen. Den går av stabelen i Oslo siste helgen i mars.

Stor stas da unggutta på U18 ble markert i pausen på kvartfinale #1 mot Ringerike søndag. (foto: Oddmund Sola)