Kamper

Norsk Topphockey

 

Takk for sesongen 2019/20

Hockeysesongen er over. Avslutningen ble en helt annen enn det noen kunne se for seg da istreningen startet opp i august. Like fullt er det viktig å takke av på skikkelig vis.  Det lov å være skuffet når reisen ender som dette. Oilersfamilien gledet seg til hockeyens høytid. NM-sluttspillet 2020 lå an til å bli en tett og spennende affære, og etter to sesonger uten finale i DNB Arena var optimismen stor.

Desto viktigere blir det for oss å si følgende:

Nasjonal dugnad

Situasjonen rundt Koronavirus og den pågående epidemien handler om noe større enn ishockey. Nasjonen Norge tar i disse dager i fellesskap ansvar med et løft for hverandre.

Oilers er priviligerte som får være med og ta sin del. Dette er «Sammen er vi sterke» i praksis.

Tilbake i toppen

Avlyst NM-sluttspill til tross, det ble spilt full grunnserie også denne sesongen. En tittel ble delt ut. Den tok Stavanger Oilers med solid margin og avsluttet det hele med å sette poengrekord i ligaen. Det er vi stolte av!

Oilers er med andre ord tilbake som landets beste hockeylag. Våre unggutter på U21 ble også seriemestre. Det samme gjelder de ustoppelige Oilersdamene. Bare for å undertsreke den gode sesongen.

We Rocked You

Sesongen med Queens «We Will Rock You» som gjennomgående tema holdt altså ord. Vi hadde også sluttspillintroen klar. Du ser den nederst i artikkelen.

Planen var å la det hele gå over i «We Are The Champions» i slutten av april. Det ble med drømmen. Nå løfter vi blikket og ser frem mot det som ligger foran.

Takk for sesongen alle sammen!