Kamper

Norsk Topphockey

 

Takk til Chad og Rudolfs

Det har vært skrevet mye om skader i troppen den senere tid. Uvanlig mange spillere har vært borte fra isen i kortere og lengre perioder. Nå er heldigvis de fleste på vei tilbake. To spillere kommer imidlertid ikke til å spille mer for Oilers denne sesongen. Av ulike årsaker.

 

Chad Costello kom til Stavanger fra tysk toppserie som siste signering foran sesongen og fikk sin debut mot Sparta 22. oktober. Videre ble 11 kamper og totalt 14 poeng før han dro på seg en kneskade i kampen mot Manglerud Star 3. desember.

Skaden viser seg å være av så alvorlig og kompleks karakter at Chad dessverre er ferdigspilt for sesongen. Han blir i Stavanger sammen med familien inntil videre for å starte rehabilitering. Vi ønsker Chad lykke til og håper han blir å se tilbake på isen ved en senere anledning.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Sesongen er dessverre over for Chad Costello etter kneskaden han pådro seg i kampen mot Manglerud Star 3. desember. (arkivfoto: Lars Kristian Aalgaard)

Situasjonen er heldigvis lysere for Rudolfs Balcers, men heller ikke #92 blir å se i oilersdrakt mer i denne omgang. Han stoppet dermed på 10 kamper og totalt 15 poeng i sitt gjestespill denne høsten.

Grunnet en ansiktsskade har Rudolfs ikke vært på isen siden kampen mot Grüner 28. november. Nå går turen videre til oppkjøring med Ottawa. Den nevnte skaden holder ham ute ennå noen uker, men vi krysser fingrene for at Rudi er fit for fight når Senators skal sloss om poengene i NHL på nyåret.

Det ble 15 poeng på 10 kamper for Rudolfs i oilersdrakt denne høsten. Vi takker for lånet og ønsker lykke til over dammen. (foto: Oddmund Sola)