Kamper

Norsk Topphockey

 

Tap i bronsefinalen

Oilers og Vålerenga møttes til bronsefinale i den første kampen i The Final Four denne søndagen. Til slutt sto det 2-4 på måltavlen i DNB Arena. Unggutta fra Oslo la med det beslag på bronsemedaljene i sesongens NM-sluttspill U20. Vi gratulerer. 

Søndagens oppgjør ble av det jevne slaget. Vålerenga tok ledelsen midtveis i åpningsperioden, en ledelse som sto seg til første pause.

Midtperioden ble av de målrike slagget. To nettkjenninger til hvert av lagene sørget for at spenningen sto seg inn i den tredje perioden. Her ble det som ventet stillingskrig. Oilers jaktet i sluttminuttene utligning uten keeper til fordel for en ekstra utespiller. Da skjedde derimot det som så ofte skjer. Vålerenga satte spikeren i kista med scoring i åpen kasse.

Høytidelig inngang til kamp da Oilers og Vålerenga gjorde opp om bronsemedaljene i The Final Four tidlig søndag ettermiddag. (foto: Oddmund Sola)

Regjerende seriemester Oilers noterte med det sitt andre tap i The Final Four denne helgen, og blir stående uten medalje i NM-sluttspillet U20.

Alle tall og fakta fra bronsefinalen kan leses på Hockey Live. 

Det ble dessverre med nesten for Markus Vikingstad og de andre ungutta på Oilers U20 denne helgen. Også bronsefinalen endte med tap. (foto: Oddmund Sola)

Du finner informasjon, tall og fakta fra NM-sluttspillets finalehelg på denne linken. 

Bronsevinner i norgesmesterskapet U20 2018: Vålerenga Hockey Elite (foto: Oddmund Sola)