Tap mot Nottingham Panthers

Gutta gikk lørdag kveld på tap i den første av de fire treningskampene på turen til Storbritania og Slovenia. Vertene fra Nottingham vant oppgjøret 5-3 etter perioderesultatene 2-1, 3-0 og 0-2. Oilers’ mål ble scoret av Mario Lucia, Patrik Ulriksen og Phil Lane. Magnus Hoff ble kåret til Oilers’ beste spiller.

Kampen i Motorpoint Arena sto 21-20 i skudd og var forholdsvis jevnspilt etter to perioder. Når så det ene laget på samme tid dominerer med 5-1 i scoringsprotokollen sier det selv at motstanderen har en svak kveld foran begge mål.

At gutta kom bedre tilbake og vant den siste perioden 0-2 hjelper derimot på. Nå er vi klare for å jobbe videre mot Glasgow Clans søndag kveld. Når alt kommer til alt er vel det også hensikten med treningskamper?

Vi oppdaterer også oppgjøret i Glasgow på Oilers Twitter.

Oilers kampprogram den neste uken:

• Søndag 26. august 19.00 (norsk tid): Glasgow Clan – Oilers i Braehead Arena, Glasgow
  • Onsdag 29. august 18.00: Oilers – EC Panaceo Villach i Ledna Dvorana, Maribor
  • Torsdag 30. august 18.00: EC KAC – Oilers i Ledna Dvorana, Maribor
Mario Lucia (til høyre) scoret i sin første kamp for Oilers da gutta tapte 5-3 for Nottingham Panthers lørdag kveld. Her fra formiddagens trening i Motorpoint Arena. (foto: Bents Gladhjørna AS)