Kamper

Norsk Topphockey

 

Tap etter målkalas ved Mjøsa

Hele 11 pucker fant veien til nettmaskene i Eidsiva Arena torsdag kveld. Jevnt fordelt mellom lagene. Oilers førte mesteparten av oppgjøret i målprotokollen. Vertskapet hadde imidlertid pucken vel så mye og fyrte flest skudd mot mål. Og de snudde 3-5 til 6-5 i 3. periode. Den avgjørende scoringen kom to sekunder før slutt.

Dramatikk ved nordspissen av Mjøsa med andre ord. Langs veien hadde også Oilers marginer på sin side. Joey Martin åpnet for eksempel målkontoen i sin nye klubb med scoring i midtperiodens siste sekund…

Men det holdt ikke hele veien inn, og etter målfattig og gjerrig hockey i treningskampene forrige uke var det frem igjen med kulerammen denne torsdagen. Nå handler det om å bruke tiden godt og slå tilbake i seriepremieren mot Storhamar i CC Amfi neste lørdag. Vi gleder oss!

Tall og fakta fra kampen mot Lillehammer finner du på HockeyLive. 

Det endte med tap for gutta i sesongoppkjøringens siste treningskamp. Her har hjemmelaget utlignet til 5-5. Det skulle komme ytterligere en scoring til vertene. To sekunder før slutt... (foto: direktesport.no)