Kamper

Norsk Topphockey

 

The Comeback

Actiondramaet The Comeback holdt dessverre ikke hele veien inn i sluttspillet. Desto kjekkere er det å melde et annet comeback til DNB Arena foran kommende sesong. Tommy Kristiansen returnerer til Stavanger og kler seg i drakten til Oilers de neste tre sesongene. 

Hovedpersonen gleder seg.

– Nå skal jeg på boligjakt i byen. Slå meg til ro. Jeg følte dette var riktig for meg nå. Jeg hadde mine beste år sist jeg var i Stavanger og ser frem til å komme tilbake, forteller en fornøyd Tommy på telefon fra Sarpsborg.

Båndene til klubben har vært sterke også etter han reiste til tysk hockey og etterhvert hjem til Sarpsborg etter 2016/17 sesongen.

– Jeg har følt at alle i og rundt klubben virkelig bryr seg om meg, også når jeg har vært i DNB Arena som motstander. Det har vært veldig spesielt, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

It's time for The Comeback. Tommy Kristiansen er på boligjakt i Stavanger. Han blir i Oilers til våren 2022. Minst. (foto: Oddmund Sola)

Også den sportslige delen av et comeback i Oilers trigger #91.

– Sparta vil ikke være i en posisjon hvor de naturlig sloss om titler de neste 2-3 sesongene. Jeg savner å være i en klubb som har den ambisjonen. Spille de store kampene. Der noe står på spill hver eneste runde, sier han.

At Oilers står uten mesterskap de siste sesongene skjerper bare det hele.

– Alle i og rundt klubben er sultne på nye titler. Jeg vil være med og snu trenden. Bidra til at klubben vinner igjen. Jeg gleder meg skikkelig, avslutter Tommy Kristiansen til oilers.no.

Statistikk fra Tommys karriere så langt finner du på Eliteprospects.

Artikkelen fortsetter under bildet.

En publikumsfavoritt er tilbake i Stavanger. Her sammen med Matthias Trettenes på besøk i sykehuslosjen Timeout. (foto: Kjetil Garvik)

Sportssjef Pål Higson er strålende fornøyd med å få Tommy tilbake i DNB Arena.

– Det er vel ikke så mye å utdype. Det sier seg selv. Tommy er en stor spiller for oss, både på og utenfor isen. Han gir energi til alle rundt og er høyt verdsatt i organisasjonen, av våre samarbeidspartnere og ikke minst blant våre supportere. Vi er veldig glade for å ha ham tilbake i klubben de neste sesongene, sier Pål til oilers.no.