Kamper

Norsk Topphockey

 

The Final Countdown

Spillere kommer og går. Noen blir værende litt lenger. Grunnstammen i laget som vi gjerne kaller dem. Så har vi noen som tålmodig blir på post år etter år. Kulturbærerne. Også i Oilers. Nå teller imidlertid mannen med flest kamper i drakta ned for siste gang. Mandag starter Dennis Sveum jakten på sin siste kongepokal. I det som blir hans tiende NM-finale for klubben i sitt hjerte.

 

Det ender med 16 sesonger for kapteinen. En fantastisk klubbkarriere rett og slett.

Dennis har i samråd med sportssjef Pål Higson valgt å gå ut med dette nå, før finalene starter opp. Så er det sagt, og fokus kan være helt og holdent der #41 ønsker å ha det. På isen.

Så vi dropper «takk for alt» intervjuet i denne omgang. Det kommer vi tidsnok tilbake til, såvel på oilers.no som i andre sammenhenger.

Enn så lenge ønsker vi Dennis Sveum lykke til i jakten på nok en kongepokal. Ingen har fortjent å vinne karrierens siste kamp mer enn deg!

Han står bokført med 795 kamper for Oilers. Han går for minst fire til. Og viktigst av alt, Dennis Sveum vil vinne den siste! (Foto: Trond Hansen, Oddmund Sola og Brian McHattie)