Kamper

Norsk Topphockey

 

The Second Date!

Sluttspill er fascinerende greier. Å møte samme motstander gang på gang utfordrer på et annet plan enn ordinært seriespill, hvor man omstiller til stadig nye lag på motsatt banehalvdel. Onsdag møtes Sparta og Oilers for andre gang på tre dager. Hvem lærte mest av første dans?

 

Med fare for å klinge vel filosofisk, dette er som et stevnemøte nummer to. Alt er nytt og uprøvd på første date. På den andre derimot. Da begynner man å spille kortene smartere.

La date være date, så romantisk er det strengt ikke når to motstandere sloss om plass i en NM-finale. Mer spennende er det å følge med på hvem som som lærte mest av mandagens batalje. Hvem som tar med seg de smarteste trekk og mottrekk videre?

Oilers kom ut i hundre og kjørte fullstendig over gjestene i starten av kamp #1. Klarer de å gjenskape dette blir det kjapt ny seier. Sparta på sin side kjempet seg tilbake og var nære ved å komme ajur, den fryktelige åpningen til tross. Fortsetter de på samme spor blir de vanskelige å stoppe i egen rink.

Før nedslepp

Troppen

Todd Bjorkstrand og Juha Kaunismäki disponerer det samme laget i Sparta Amfi onsdag som i søndagens kamp #1. Tommy Kristiansen, Tristan Thompson og Patrick Ulriksen står med andre ord over den andre semifinalen.

Følg kampen

Nedslepp i Sparta Amfi er 19.00.