Kamper

Norsk Topphockey

 

The second date

Sluttspill er spesielle greier. Å møte samme motstander gang på gang utfordrer på et annet plan enn ordinært seriespill. Mandag møtes Sparta og Oilers for andre gang på tre dager.  Litt som stevnemøte nummer to. Hvem lærte mest av første date?

 

Kampserier som dette handler mye om det som skjer oppe i hodet på de involverte. Sparta og Oilers er to solide lag. Begge har det som skal til for å slå hverandre i enkeltkamper. Nå handler det imidlertid om å komme først til fire med nedslepp annen hver dag. Da handler det om å være det smartest, så vel fysisk som psykisk.

Og ikke minst, det handler om å lære mest av det som ligger bak. Oilers vant kamp #1. Har gutta det som skal til for å gjenskape prestasjonen i nye omgivelser? Sparta tapte kamp #1. Har Sjur Robert Nilsens mannskap det som skal til for å justere og slå tilbake når pucken droppes på 0-0 igjen?

Mandag kveld får vi svar på disse og sikkert mange andre spørsmål. Samtidig får vi nye å gruble på, til lagene treffes på date igjen i DNB Arena onsdag.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klart for semifinale #2 mellom Sparta og Oilers i Sparta Amfi mandag kveld. Her fra et av høstens møter mellom lagene samme sted. (Arkivfoto: oilers.no)

Troppen

Markus Søberg er dessverre ute også semifinale #2. I tillegg er Bryce Gervais hjemme i Stavanger i påvente av fødsel.

Følg kampen

Nedslepp i Sparta Amfi er 19.00.

Husk at du finner masse å lese fra mediene i samlet i vår sluttspillportal.