Kamper

Norsk Topphockey

 

Thove på tur

Fikk du med deg avisen Fremover som tidlig i februar skrev at Tore Christiansens ville komme i kontakt med en ukjent kvinnelig narviksupporter? I går var hun hedersgjest på kamp i DNB Arena og reiser videre til Oslo for å se sitt favorittlag kjempe om den siste sluttspillplassen mot MS.

Ofte er det de små fortellingene langs veien som gjør at vi stopper opp og ser sporten i et litt større perspektiv. Sunt for alle en gang i blant. Møtet mellom Oilers og Thove Andreassen er en slik fortelling.

Lovende start

– Få med at de to målene til Narvik egentlig ikke var en del av tilbudet, sier Tore og humrer, når oilers.no treffer ham sammen med familie, venner og Thove i SFF-losjen under torsdagens kamp.

Gjesten fra byen lengt inne i Ofotfjorden er på sin side godt fornøyd. Det står på dette tidspunktet 1-2 på kuben og maten fra middagsbuffeten smaker fortreffelig. Nå vi treffer henne igjen mot slutten av kampen har de arktiske ørnene mistet grepet på isen. Thove koser seg likefullt på kamp i DNB Arena.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det gikk ikke veien for Thoves kjære Narvik mot Oilers i DNB Arena torsdag, god start på kampen til tross. Hedersgjesten koste seg imidlertid på kamp. (foto: Kjetil Garvik)

Det endte til slutt 6-2 til hjemmelaget. Thove hadde imidlertid full kontroll på oppdateringene fra Sparta Amfi hvor utfordrer Manglerud Star styrte mot tap. Dermed er det duket for finale om den siste sluttspillplassen i Garasjen på Manglerud lørdag. Med Thove på tribunen.

Takk til Norwegian

Takket være vår rause samarbeidspartner Norwegian fikk Thove nemlig en ekte roadtrip i slutten av favorittlagets debutsesong i GET-ligaen. En stor opplevelse i følge hovedpersonen.

– Dette er helt topp. Og det oppsto jo veldig tilfeldig, sier Thove og smiler.

– Min svigersønn jobber for Narviks sponsor Nordkraft, og var med da seter skulle fordeles foran den siste kampen mot Oilers. Du får sette deg med dem fra Stavanger. De er hyggelige sa han. Det viste seg absolutt å stemme. Nå har jeg blitt kjent med familien Christiansen og flere av deres venner, avslutter den blide supporteren fra nord til oilers.no.

Thove på besøk hos Nina, Tore og Boye Christiansen i SFF-losjen. Sistnevnte (t.v.) travelt opptatt med å feire scring da dette bildet ble tatt... (foto: Kjetil Garvik)