Kamper

Norsk Topphockey

 

Tid for hyllest!

21. september 2003. Ørkenvandringen var endelig over. Stavanger hadde et hockeylag i øverste divisjon igjen. Drøye seks minutter ut i kampen finner Teemu Kohvakka rekkekameraten med pasningen. Christian Dahl-Andersen sørger for Oilers’ første elitemål og noterer med sitt første av totalt 464 poeng for klubben. 

Det endte med 13 sesonger og 535 kamper for CDA. Ingen oilersspillere har flere av hverken det ene eller andre. Sju kongepokaler, fire seiegull og seier i Continental Cup fikk han med seg på veien. Legger vi til norgesmesterskapet han vant med Frisk blir totalen smått imponerende.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det var en gang... Christian Dahl Andersen (t.h.) og Morten Bakkene på plass i det ferske elitelaget Stavanger Oilers høsten 2003.

Etter forrige sesong var det imidlertid over for Oilers’ fremste klubbveteran. Og kanskje sto det skrevet i stjernene? Christian avsluttet karrieren med å løfte sin og klubbens sjuende kongepokal over hodet i Askerhallen, banen han vokste opp på. Mot Frisk Asker, hans egen moderklubb.

Det ble et spesielt øyeblikk for langt flere enn hovedpersonen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lørdag skal han hylles for sin tjeneste i Oilers Kanskje Kathrine Maaseide må rette på slipsknuten som her? (foto: Marie von Krogh)

Nå er tiden kommet for å hylle CDA hjemme i DNB Arena. Lørdagens kamp, selvsagt mot Frisk Asker, er dedikert spesielt til #10. Familie og venner er på plass og hovedpersonen mottar hyllest både på isen og tribunen. For å nevne noe av det som skal skje.

Vi håper du vil være med på festen. Billetter til kampen kjøper du på denne linken.

Fullstending statistikk for Christian Dahl-Andersen i Oilers leser du i #oilersstats.

Ingen har spilt flere kamper i oilersdrakt. Ingen har sørget for flere poeng i klubben.