Kamper

Norsk Topphockey

 

Tilbake på veien

Etter to tette kamper hjemme i DNB Arena er det ut å reise igjen for gutta. De tre neste kampene for Oilers i Fjordkraft-ligaen går av stabelen på fremmed is. Først ut er flotte Varner Arena i Asker hvor Frisk er vertskap lørdag kveld.

 

Nok et oppgjør mot en motstander fra den foreløpig jevne og spennende tetstriden i ligaen. Oilers og Frisk har begge 24 poeng og ligger på henholdsvis 4. og 5. plass på tabellen. Askerbøringene har en kamp mer spilt.

Veien opp er imidlertid kort. Stjernen på topp har 29 poeng med ytterligere en kamp mer spilt enn oss. Vålerenga (2), Storhamar (3) og Sparta (6) ligger i den samme klyngen. Alle piler peker mot en spennende vinter hvor flere lag vil sloss om medaljene med andre ord. Det liker vi.

Lørdagens kamp er andre møte mellom Frisk og Oilers så langt denne sesongen. Vi trakk det lengste strået da lagene møttes i DNB Arena 22. september. 

Troppen

Som foran kampen mot Vålerenga er Kristian Østby, Jan Brejcak og Andre Strandborg ute.

Videre fikk Sander Hurrød seg en smell torsdag, og står derfor over oppgjøret mot gamleklubben (2016 – 2019) i Varner Arena.

Følg kampen

Nedslepp i Varner Arena er 18.30.

Holder Henrik Holm (bildet) og Oilers unna for Frisk Asker i Varner Arena lørdag? Her fra forrige oppgjør mellom lagene i DNB Arena som endte 2-0 i vår favør. (foto: Oddmund Sola)