Kamper

Norsk Topphockey

 

Tilbake på vinnersporet?

Det har allerede gått en måned siden Oilers sikret sesongens første tittel i Eidsiva Arena. Sluttspillet nærmer seg med stormskritt. Torsdag er Narvik Artic Eagles motstander i sesongens nest siste seriekamp. Nedslepp i DNB Arena er 18.00. 

Norgesmesterskapets kvartfinaler starter opp neste torsdag. Oilers har to seriekamper til å stille inn siktet. Etter at seriegullet ble sikret har det nemlig blitt tap i fire av de seks siste, uvant kost for et lag som før samme gull kun tapte tre oppgjør på 37 forsøk.

Finpuss av sluttspillsformen for Oilers altså. For Narvik handler det om å kvalifisere seg til samme turnering. Etter å ha hatt kontroll på 8. plassen gjennom store deler av sesongen gikk hardtsatsende Manglerud Star forbi de nordnorske ørnene i forrige serierunde.

Laget i grønt har nå føringen med ett poeng. Så får vi se hva torsdagen bringer. Mens gutta fra nord møter oss spiller MS mot Sparta i Sarpsborg. Står stillingen seg blir det ren finale om siste sluttspillplass i Garasjen lørdag.

Før kamp

  • Kaptein Kristian Forsberg og Markus Vikingstad er tilbake på isen mot Narvik. Ludvig Hoff, Jeppe Meyer, Thomas Berg-Paulsen og David Morley står over. Greg Mauldin er ute resten av sesongen..
  • Medieguide foran oppgjøret leser du på denne linken. 
  • Nedenfor ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Kristian Forsberg og Jørgen Kvål er innom programmet.