Kamper

Norsk Topphockey

 

Tilbake på vinnersporet?

En seier nå hadde i alle fall smakt godt. Tre tap på rad hører sjeldenhetene til i Oilersfamilien, men det det har vært litt Murphys lov for gutta i inngangen til det nye året. Kampene kommer imidlertid tett og torsdag er det blanke ark og forhåpentligvis fargestifter til mot Frisk Asker i DNB Arena.

 

Billett til kampen kjøper du her.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister for deg og noen du synes fortjener det? Portergryte står øverst på menyen denne torsdagen. Sammen med masse annet godt. Du finner mer informasjon på denne linken. 

Fjerde oppgjør

Oilers og Frisk Asker har allerede møtt hverandre tre ganger denne sesongen. Vi vant høstens første i Varner Arena 28. september og fulgte opp med en solid seier hjemme 26. oktober.

Foreløpig siste oppgjør gikk av stabelen i Asker 2. desember. Der trakk hjemmelaget det lengste strået.

Saken fortsetter under bildet.

Klarer Tristin Langan (bildet) og resten av Oilers å finne tilbake til vinnersporet når Frisk Asker gjester DNB Arena torsdag kveld? Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene samme sted. (Foto: Oddmund Sola)

Kampen

Troppen

Gledelig å melde at Andre Bjelland Strandborg, Andreas Klavestad og Ludvig Hoff alle er tilbake på isen mot Frisk.

På minussiden registrerer vi at Oliver Calik har sluttet seg til skadelisten, som dermed består av ham, Thomas Higson, Martin Gran, Kristian Østby og Anders Tangen Henriksen.

Så er det stas å presentere en debutant på isen denne torsdagen. Unggutten Adrian Gjøse Monsvik spiller sin første kamp på A-laget.

Øvrige EHL-kamper torsdag

  • Ringerike – Storhamar
  • Lillehammer – Stjernen
  • Lørenskog – Vålerenga
  • Comet – Stjernen