Kamper

Norsk Topphockey

 

#tilbake

Kamper mot både  Storhamar og Vålerenga på egen is i løpet av tre dager hører til sjeldenhetene i en terminliste. At nettopp de to publikumsfavorittene kommer på besøk når vi endelig er #tilbake uten publiumsrestriksjoner krydrer selvsagt det hele litt ekstra. Og lørdag får vi æren av å være gjester under Frisk Asker åpning av Varner Arena lørdag. Utvilsomt en av de heftigste ukene i sesongen så lang.

 

Kjøp billetter til vinterens første hockeyfest uten publikumsrestriksjoner her.

Først er det altså Storhamar i DNB Arena som gjelder. Dem har vi som kjent en høne å plukke med. Anders Gjøses mannskap har slått oss i tre av fire kamper så langt denne sesongen, senest i vår siste kamp før spilleoppholdet.

Tapene har riktignok kommet i CC Amfi. Vi slo gjestene fra Hamar da de besøkte oss i oktober. Tirsdag får vi muligheten til å gjenta befriften og sørge for en jevnere innbyrdes og ikke minst holde hjemmefortet mot de gulblå. Det kan være greit å ha med seg inn i sluttspillet. I tillegg til tre viktige poeng i kampen om seriegull selvsagt.

Nedslepp i DNB Arena er 19.00. Dørene åpner 17.30.

Før nedslepp

Troppen

Gladmeldingen denne tirsdagen er at Kristian Østby er tilbake etter lengre tids skadeavbrekk.

Andre Strandborg, Sander Hurrød, Nicolai Bryhnisveen og Jarret Burton står alle over kampen mot Storhamar.

Unggutta Oliver Calik og Kristians Samitis supplerer troppen.

Christoffer Karlsen (gullhjelm) sørget for Game Winning Goal sist Storhamar var gjester i DNB Arena. Sørger gutta for ny seier denne tirsdagen? (arkivfoto: Oddmund Sola)