Kamper

Norsk Topphockey

 

Todd Bjorkstrand ny hovedtrener

Todd Bjorkstrand er ansatt som ny hovedtrener i Stavanger Oilers. Klubbens nye trener ble presentert i åpen pressekonferanse på Bankplassen i DNB Arena. Dermed var det duket for ekstra høytid på selveste Super Fredag i DNB Arena. 

Bjorkstrand kommer til Stavanger med lang fartstid fra dansk hockey. Med unntak av to sesonger i østerrikske Graz har Herning Blue Fox vært den utadvendte amerikanerens base siden 1988. Det har ført til 13 mesterskap som spiller/trener og arbeid for alderbestemte landslag i vårt naboland i sør.

Vi kommer tilbake med et fyldig intervju med klubbens nye trener på oilers.no over helgen.

Du kan lese fyldig statistikk på Todd Bjorkstrands karriere som spiller og trener på Eliteprospects.

På plass i Bents Cafe. Todd Bjorkstrand er Oilers' nye hovedtrener. (foto: Kjetil Garvik)
Solid oppmøte fra medier og publikum da Oilers presenterte ny trener denne fredagen. Styreleder Tore Christiansen innledet den åpne pressekonferansen med å orientere om sesongevaluering og videre satsing. (foto: Kjetil Garvik)
Sportslig leder Pål Higson (t.v.) redegjorde på pressekonferansen for prosessen bak ansettelsen av Todd Bjorkstrom. (foto: Kjetil Garvik)
Og pressen fikk selvsagt god tid til å møte den utadvendte amerikaneren. Her er Todd i samtale med TV-Vests Veronica Simone Fjeld. (foto: Kjetil Garvik)
Og til slutt: Super Fredag! Populært for publikum med pizzabuffet i Restaurant Legenden. (foto: Kjetil Garvik)