Kamper

Norsk Topphockey

 

Tøffe toppkamper i vente

Oilers ligger i skrivende stund på tredje plass på tabellen. Nå venter to toppoppgjør  på tre dager for gutta. Først ut er Storhamar i CC Amfi torsdag. Nedslepp 18.30. Kampen er tredje møte mellom lagene så langt denne sesongen. En seier hver vei er fasit så langt, begge til bortelaget. Kan Oilers kopiere prestasjonen fra serieåpningen 11. september og ta alle poengene med hjem til Stavanger?

I så fall kryper vi opp i ryggen på de blågule før vi møter nok et topplag lørdag. Da kommer Roy og Shampos iskrigere til DNB Arena. Man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne viktigheten av de tre neste dagene om ambisjonen er fortsatt fight i tabellteten.

Troppen 

Henrik Holm er tilbake i troppen etter å ha sonet for sin litt ivrige bruk av spakhansken i Stjernehallen lørdag. Peter Lorentzen er småskadet og blir igjen hjemme i Stavanger. Pete erstattes av Robin Haglund.

Du kan lese forhåndsomtale til på sil.no om du klikker på denne linken. 

Toppkampene kommer tett for Mario Lucia, Johannes Johannesen og resten av gutta de neste dagene. Patrick Thorensen (til venstre) og Storhamar er først ut. Her fra lagenes møte i serieåpningen i CC Amfi 11. september (foto: Fredrik Olastuen)

Følg kampen

Nedslepp i CC Amfi er 18.30.

Runden

Foruten bataljen på Hamar spilles to kamper i GET-ligaen denne torsdagen. Frisk er vertskap for Ringerike i Askerhallen mens Vålerenga og Lillehammer barker sammen i Furuset Forum. Nok et toppoppgjør i denne runden med andre ord.