Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp

Det skal mye til for at ikke Vålerenga blir seriemester i GET-ligaen 2018/19. De trenger to poeng totalt mot oss, Stjernen og Ringerike i sine siste tre kamper for å sikre gullet. Et gull som i tilfelle vil være fullt fortjent. Vålerenga har vært det jevneste laget fra A til Å i seriesesongen. Storhamar og Oilers har hatt sine perioder i teten, men også sine perioder med motbakke. Gutta fra Oslo Øst har malt på jevnt og trutt. Slikt blir det seriegull av. Men de skal ikke få det denne tirsdagen!

Oilers har nemlig flust av grunner til å gå for seier i Furuset Forum. For det første handler det om vårt eget sølvhåp. Vi kan ikke gjøre så mye annet enn å vinne våre egne kamper, men klarer vi det må Storhamar bare feile mot enten Sparta eller Manglerud Star i sine to siste. Det har skjedd større under i ishockey.

For det andre handler dette om selvtillit foran sluttspillet. Oilers går selvsagt for gull. Shampo og co. kan fort bli et hinder på veien. Og om noen skulle ha glemt det, de tre siste gangene Vålerenga har blitt seriemester har Oilers tatt kongepokalen samme sesong. Tirsdagens kamp i Furuset Forum kan fort bli som en forrett til storoppgjør senere denne våren å regne.

Artikkelen forstetter under bildet

Oilers avgjorde på straffer sist de møtte Vålerenga. Om det blir Søberg vs Søberg igjen får vise seg, men gutta er klare for å utsette hovedstadlagets gullfest denne tirsdagen. (arkivfoto: Oddmund Sola)

Troppen

Nok en gladmelding fra garderoben. Peter Lorentzen er klar til kamp etter skadeopphold og med på turen østover. Dermed er det «bare» Phil Lane og Dennis Sveum som gjenstår på listen over forfall.

Følg kampen

Nedslepp i Furuset Forum er 19.00.

Runden

Kun dette oppgjøret i GET-ligan denne tirsdagen. Torsdag fortsetter runden med følgende kamper:

  • Sparta . Storhamar
  • Lillehammer – Stjernen
  • Frisk Asker – Manglerud Star