Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp!

Denne kampen trenger kanskje ikke all verden introduksjon? Nummer en mot nummer to på tabellen. To lag som nært sagt alltid skaper dramatikk når de møtes. Lørdagskveld og stinn brakke, inkludert et tresifred antall tilreisende bortesupportere. 

Klart for et av sesongens høydepunkt med andre ord. Og selv om kampen om seriegull er over står det mye på spill. Det handler om å sette standard foran det som kan bli flere møter i det kommende NM-sluttspillet.

Lagene står med en seier hver (overtid/straffer) fra kampene i CC Amfi denne sesongen. I DNB Arena har Oilers to trepoengere å vise til.

Fullt hus/resalg

Det blir trangt om plassen i DNB Arena denne kvelden. Ønsker du billett skal du følge med på Ticketmaster for eventuelle billetter som legges ut for resalg.

Er du blant blant dem som har sesongkort men ikke kan bruke det lørdag, del plassen din med noen du unner en hockeyfest. Eller gi oss muligheten til å gjøre det. Mer informasjon på denne linken. 

Ingen seter bør stå ubrukte denne festkvelden!

Før kamp

  • Dagens gladmelding er at Tommy Kristiansen er tilbake på isen etter å ha sonet seks kampers karantene.
  • Kristian Forsberg, Jeppe Meyer, Thomas Berg-Paulsen og David Morley er alle ute med skader.
  • Mediaguide foran oppgjøret kan du lese på denne linken. 

Under ser du fersk episode av magasinet Hjemmakamp. Tommy Kristiansen og Simen Talge er innom programmet.

Artikkelen fortsetter under videoen. 

15. februar er også den internasjonale barnekreftdagen. Derfor er vi stolte av å ha besøk av Team Rynkeby Rogaland på kamp. Sjekk videoen nedenfor. Du treffer gjengen på stand i publikumsområdet.

For vi har ingen barn å miste. Så lenge det finnes barn og ungdom som dør av kreft eller får et vanskelig liv etter kreftbehandling, er forskning nødvendig. Team Rynkeby sykler hvert år fra Oslo til Paris for å samle inn penger til forskning på barnekreft. Hjelp dem å hjelpe!