Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp

Vi børster støv av det begrepet nå. Sju strake seiere har tatt Oilers til 4. plass på tabellen. Vi ser ryggen til Storhamar på medaljeplass. De færreste turte vel å tippe det da vi lå på kvalikkplass og reiste til Narvik for å spille første kamp etter spilleoppholdet 12. november…

 

Nettopp Storhamar er motstander i våre to neste kamper. Første nedslepp går av stabelen i DNB Arena lørdag 16.00. Kampen er den andre mellom lagene hittil i sesongen. Vi møtte hedmarkingene i serieåpningen i CC Amfi, et oppgjør vertskapet vant 4-2.

Oilers og Storhamar har møtt hverandre 84 ganger i eliteseriesammenheng. Statsen med Oilers nevnt først er 46-38.

Troppen 

Skadelisten er dessverre lang i Oilers om dagen. Jonas Wikstøl, Chris Rumble, Ludvig Hoff, Rudolfs Balcers, Andre Strandborg, Chad Costello og Thomas Berg-Paulsen står alle over kampen mot Storhamar.

Noah Bergesen Aarhun, som spilte med laget i sesongoppkjøring, kommer inn på back. Han får med seg unggutten Sander Husebø (løper) som får sin debut med A-laget mot Storhamar denne lørdagen.

Lesestoff

Du finner digital versjon av kampprogrammet på denne linken. 

Mediaguide foran oppgjøret er som vanlig levert av Trygve Svendsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Markus Søberg (bildet) og resten av Oilers har brukt november til å klatre opp i ryggen til medaljesjiktet på tabellen. Nå venter to kamper mot tredjeplasserte Storhamar. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Nedslepp i DNB Arena er 16.00.

Runden

Foruten oppgjøret i Stavanger spilles følgende kamper i Fjordkraft-ligaen denne lørdagen:

  • Vålerenga – Manglerud Star
  • Narvik – Frisk Asker
  • Lillehammer – Stjernen