Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp og bursdagsfest

Det skjedde i de dager heter det i juleevangeliet. Den fine høstlørdagen 6. oktober 2012 var vel som både julaften og 17. mai å regne i Oilerfamilien. Dagen for åpningen av DNB Arena var endelig kommet. Ti år senere kan vi slå fast at jula varte mye lenger enn til påske.

 

Reisen har nemlig vært som et eventyr å regne. Og den fortsetter. Torsdag stopper vi opp og kjenner litt ekstra etter. «Me e heldige som får holda på med verdens mest fantastiske idrett» som det heter i en av våre tidlige kampintroer.

Og hva passer vel bedre enn at Vålerenga er motstander også på jubileumskampen. Vi slo dem 3-2 på overtid den fantastiske lørdagen for ti år siden. Slår vi serielederen denne torsdagen klatrer opp i ryggen på dem på tabellen, med to færre kamper spilt.

Billett til opppgjøret kjøper du på denne linken.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden kan friste denne torsdagen? Svinenakke med soppsaus står øverst på menyen, sammen med mye annet godt. Klikk på denne linken for oversikt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tore Christiansen under åpningen av DNB Arena 6. oktober 2012. Ti år senere kan vi se tilbake på en nærmest eventyrlig reise. Og best av alt, den fortsetter! (foto: Oddmund Sola)

Før kamp

Ønsker du å lese deg opp til oppgjøret anbefaler vi vår mediaguide, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Her leser du digitalt kampprogram. Det er Dennis Sveum og Colton Beck som signerer papirutgaven etter kampslutt denne gang.

Troppen

Todd og Juha har mot Vålerenga samme mannskap å velge fra som i tirsdagens oppgjør mot Stjernen.

Det betyr at Kristian Østby, Andre Strandborg og Jan Brejcak alle er på skadelisten.

15 meter kake

Ja, du leste riktig. Er det bursdag så er det bursdag. Sjokoladekaken serveres i publikumsområdet utenfor Oilersshoppen.

Så blir det det live Hjemmakamp med Aslak Lange og huspianist Garvik, akkurat som for ti år siden. Høytidelig markering på isen før dropp blir det også. Og hvem vet, kanskje vi byr på en overraskelse eller to i anledning den store dagen.

Litt nostalgi til slutt? Her kan du se kampintroen som var rykende fersk da Oilers spilte sin første kamp i DNB Arena.