Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp på gang

Oilers ligger to poeng bak Vålerenga. Shampos gutter ligger videre ett poeng bak Storhamar på topp, som har en kamp mer spilt. De blågule skal for øvrig til Hockeytown og møte Sparta, som ligger tre poeng bak Oilers på fjerde plass. Velkommen til en ny episode i høstens rekordjevne GET-liga. 

Oilers møter altså Vålerenga til en skikkelig toppkamp i Furuset Forum denne tirsdagen. Nedslepp 18.30. Dette er det andre gang lagene møtes så langt denne sesongen. Gutta fra Oslo Øst vant 4-3 da de gjestet DNB Arena 25. september, i en triller av et oppgjør hvor lagene byttet på å lede til avgjørelsen falt i sluttminuttene. Det er ingen grunn til å tro at det blir mindre spennende denne gang.

Troppen

Brandon Burlon soner denne tirsdagen sin fjerde av fire karantenekamper. Brandon er dermed klar til kamp når gutta møter Frisk i DNB Arena torsdag. Even Myreng, Jonas Djupvik Løvlie, Magnus Hoff og Tine Klofutar er fremdeles ute med skader.

Todd Bjorkstrand har med andre ord de samme spillerne tilgjengelige som i lørdagens oppgjør mot Lillehammer.

Får David Morley og gutta revansje for det knappe hjemmetapet i september når de gjester Furuset Forum denne tirsdagen? Nye dueller med tidligere oilerspiller Villiam Strøm blir det i alle fall. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Kampstart i Furuset Forum er 18.30.

Runden

Det spilles fire kamper i GET-ligaen denne tirsdagen. Foruten Vålerenga – Oilers byr runden på følgende oppgjør:

  • Sparta – Storhamar 18.30
  • Manglerud Star – Frisk Asker 18.30
  • Lillehammer – Stjernen 18.30.