Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppkamp ved Mjøsa

Serieleder Oilers reiser til Hamer for å møte serietreer Storhamar i CC Amfi denne torsdagen. Et vaskekte toppoppgjør med andre ord. Det er femte møte mellom så langt i sesongen. Oilers 3-1 innbyrdes så langt. Det skiller fire poeng mellom lagene på tabellen. 

Dermed trenger vel ikke viktigheten av kampen presiseres nærmere. Storhamar vil med seier krype opp i ryggen på serielederen, mens Oilers med full pott vil øke avstanden til sju poeng. Som dag og natt med tanke på den forestående innspurten i medaljekampen.

Troppen 

Brandon Burlon er småskadet og sto over tirsdagens oppgjør mot Manglerud Star. Brandon blir heller ikke med til CC Amfi torsdag. David Morley er som kjent langtidsskadet. Forøvrig er det alle mann alle til Mjøsa.

Klubbrekord?

Oilers vil med poeng i CC Amfi sette ny rekord hva angår antall strake kamper med poeng. Forrige rekordnotering (15 strake kamper fra september til november 2014) ble tangert mot Manglerud Star tirsdag.

På kort sikt vil derimot poeng i torsdagens kunne vise seg å bli vel så viktig med tanke på tabellplassering. Får gutta med seg noe hjem fra Mjøsa er vi sikret innbyrdes mot Storhamar denne sesongen, og med det havne foran de blågule på tabellen ved poenglikhet. Det kan vise seg å bli gull verdt, bokstavelig talt, i vinterens rekordjevne medaljekamp.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Garantert tøffe tak når Storhamar og Oilers møtes til toppoppgjør torsdag kveld. Her fra forrige møte mellom lagene i CC Amfi. (arkivfoto: Fredrik Olastuen)

Mer å lese

Sesongens største kamp? Det er spørsmålet Storhamars hjemmeside stiller i sin forhåndsomtale. Du kan lese på sil.no om du klikker på denne linken. 

Du finner fyldig statpack foran oppgjøret samme sted.

Følg kampen

Nedslepp i CC Amfi er 18.30.

Runden

Foruten bataljen på Hamar spilles to kamper i GET-ligaen denne torsdagen. Derbykamper både i Askerhallen og Sparta Amfi, hvor henholdsvis Ringerike og Stjernen kommer på besøk. Og i Furuset Forum barker Vålerenga og Lillehammer sammen. Nok et toppoppgjør i denne runden med andre ord.