Kamper

Norsk Topphockey

 

Toppoppgjør!

Storhamar, Oilers og Frisk Asker er lagene nært sagt alle forståsegpåere har tippet til seriemedaljer denne sesongen. Og de tre har startet solid. Oilers og Storhamar har begge spilt to kamper og topper tabellen med henholdsvis seks og fem poeng. Vi kan med andre ord ønske publikum velkommen til et vaskekte toppoppgjør allerede i tredje serierunde.

Storhamar var da også laget som stoppet oss i forrige sesongs NM-semifinaler, før de selv tapte finalen mot Frisk Asker. Tirsdagens kamp handler altså om mye. Revansje, viktige seriepoeng og ikke minst selvtillit og flyt i inngangen til en lang seriehøst.

Kjøp billett til toppkampen på denne linken.

Mediaguide til oppgjøret leser du her. 

Tramp takten med Tommy

Tirsdag kveld er det også dags for at Tommy Kristiansen på nytt aksler drakta til Oilers i DNB Arena. #91 spilte riktignok treningskampen mot Vålerenga forrige helg. Men nå gjelder det seriepoeng. Han gleder seg fryktelig.

Og da passer det bra at vi samme kveld har premiere sesongens kampintro med Tommy i en av hovedrollene. Vi snakker Queens legendariske We Will Rock You. Vi snakker tramp-tramp-klapp. Vi håper 4000 tilskuere vil holde takten sammen med gutta. Lykkes vi med det vil de blågule sitte i bortegarderoben, kjenne rytmen i veggene og lure på hva i all verden som skjer nå.

Her ser du sesongens første utgave av magasinet Hjemmakamp. Artikkelen fortsetter under videoen.

Troppen

Dennis Sveum fikk seg en smell mot Manglerud Star, og står over tirsdagens oppgjør. Det samme gjør skadede Simen Talge.

Greg Mauldin spiller heller ikke toppoppgjøret. Greg er en snatur hjemme i USA grunnet begravelse i familien.

Markus Vikingstad og Nicolai Bryhnisveen er derimot begge tilbake på isen etter å ha stått over i Garasjen. Videre får backen Jonas Haughom sin seriedebut på hjemmebane i kampen mot Storhamar,

Magnus Hoff (bildet) og resten av gutta har fått en målrik start på sesongen. Fortsetter scoringene når tabelltoer Storhamar kommer på besøk tirsdag? Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene. (arkivfoto: Oddmund Sola)