Kamper

Norsk Topphockey

 

Tre nye år for Bryhnisveen

Den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves. Dagens variant av denne i Oilersfamilien blir nyheten om Nicolai Bryhnisveens treårsavtale med klubben. Nico blir med andre ord å finne i DNB Arena til sommeren 2024. Minst.

 

Dette med minst er sitat fra hovedpersonen selv. Oslogutten Nicolai har virkelig funnet seg til rette i Stavanger, og nettopp dette med en lengre kontrakt var viktig å få på plass.

– Jeg har etablert meg med samboer og leilighet på Tasta. Derfor ønsket jeg noe stabilt for de neste årene. Vi brukte litt tid på å komme frem til en avtale som passet begge parter, men det var verdt å vente på, sier Nicolai til oilers.no.

Og han er ikke vanskelig å be når det kommer til hvorfor en avtale med Oilers hang høyt.

– Dette er en flott klubb å spille i. Solid organisasjon. Bra trenere. Fin by. Herlige fans. Da har jeg vel fått med det meste, sier #33 med skikkelig godlyd i stemmen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Nicolai Bryhnisveen har signert for tre nye sesonger i Oilers. #33 blir dermed å finne i Stavanger minst ut sesongen 23/24. Her fra kamp mot Grüner i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Han kan se tilbake på en etter hvert solid karriere med spill i mange forskjellige land og ligaer. Senest denne våren var han innom gamleklubben Coventry Blaze som spilte i det komprimerte britiske mesterskapet. Han er imidlertid klar på hva som er det kuleste året så langt.

– Den første sesongen jeg var her i Stavanger (2019/2020) var fantastisk. Vi var fryktelig gode, satte poengrekord i serien og gledet oss vilt til å spille sluttspill. Så stengte alt ned, sier Nicolai.

Og her er vi nok inne på nok en grunn til å ønske flere sesonger i DNB Arena.

– Helt klart. Den gang var vi fryktelig nære et NM-gull tørr jeg påstå. Så kom koronasesongen med tomme tribuner. Vi fikk det ikke til å stemme i starten, men klarte etter hvert å knekke koden sammen.

Så ble det stopp igjen….

– Det stemmer. Når vi omsider var skikkelig på gang kom nok en nedstenging. Et gedigent antiklimaks for alle i laget, slår vår siste re-signering fast, og sier at suget etter å vinne en fullført sesong med Oilers var den kanskje viktigste motivasjonen for å skrive en lengre kontrakt med klubben.

Helt klart. Alle gutta på laget kjenner på dette. Det er handler om det. Å vinne til slutt. Det skal vi gjøre, avslutter Nicolai Bryhnisveen til oilers.no.