Kamper

Norsk Topphockey

 

Tre nye re-signeringer

Lagbygget foran sesongen 2021/2022 fortsetter. I tillegg til nyheten om Christoffer Karlsen kan vi denne fredagen melde om tre gledelige re-signeringer. Jeppe Meyer, Sander Hurrød og Andre Bjelland Strandborg bli alle å finne i hjemmegarderoben i DNB Arena de to neste sesongene.

 

Et solid bidrag til troppens unge stamme er på plass med andre ord. Pål Higson er godt fornøyd.

– Sander Hurrød, Jeppe Meyer og Andre Bjelland Strandborg er alle spillere i spennende utvikling og som forrige sesong tok solide steg i Fjordkraft-ligaen, slår sportssjefen fast.

Han er raus i omtalen av klubbens siste re-signeringer.

– Jeppe er en spillenede backtype med en sjelden sterk oppside, spesielt i det offensive spillet. Det blir vår oppgave å forvalte ham videre og gjøre ham til den beste utgaven av seg selv på isen. Sander er uredd i spillesettet og har stor intensitet på skøytene. Det betaler seg ikke minst i forechekkingen. Når det gjelder Andre er det gledelig å se en ektefødt stavangergutt som har gått gradene i systemet ta steg mot toppen. Et stort centertalent som går spennende sesonger i møte, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Du finner oppdatert status for lagbygget 2021/2022 på denne linken.

Jeppe Meyer (fra venstre), Sander Hurrød og Andre Bjelland Strandborg kan glede seg til nye oppgaver med Oilers kommende sesong. (foto: Trude Halseth Arnes)