Kamper

Norsk Topphockey

 

Tre nye sesonger for Klavestad

Nok en gledelig kontraktsforlengelse å melde fra DNB Arena. Andreas Klavestad har bestemt seg for å bli i Stavanger nye tre år. Klave blir dermed å finne i backkorpset til Oilers ut sesongen 2025/2026.

 

Andreas Klavestad kom til Oilers foran sesongen 2019/2020 og fikk med seg et suverent seriegull før pandemien satte kjepper i hjulene for mer jubel. Så vet vi alle hvordan det gikk i fjor. Klave og resten av gutta tok begge titlene da sesongen gikk som normalt igjen. Nå er sarpingen med #5 på ryggen sulten på mer.

– Oilers er en klubb som kjemper i toppen hvert eneste år. Det er selvsagt en motivasjon for meg som spiller. Jeg satser på at det blir flere seriegull og kongepoklaler i årene som kommer , sier Andreas.

Å signere for tre sesonger er også et signal om at 27-åringen er tilfreds med tingenes tilstand.

– Jeg trives veldig godt i klubben og Stavanger. Det har blitt et hjem for meg. Derfor var det viktig for meg å se ting i et lengre perspektiv. Jeg er godt fornøyd med å ha fått på plass en avtale for tre sesonger og gleder meg til fortsettelsen, avslutter Andreas Klavestad til oilers.no.

Gode nyheter fra DNB Arena. Andreas Klavestad blir værende i Oilers ytterligere tre sesonger. (arkivfoto: Oddmund Sola)