Kamper

Norsk Topphockey

 

Tre nye spillere signert

Vi kan idag melde om tre nye spillere til Oilers. Oslogutten Patrick Ulriksen sammen med canadierne David Morley og Stephan Vigier blir alle å finne i DNB Arena sesongen 2018/19. De tre kommer til klubben fra spill i Lillehammer forrige sesong. 

Vigier har signert for en sesong, Morley 1+1 mens Ulriksen har skrevet toårskontrakt med klubben. Sportslig leder Pål Haukali Higson er godt fornøyd med å ha fått de tre på plass.

– Solide spillere med god erfaring fra vår hjemlige liga dette. Morley og Vigier var begge i kikkerten da de havnet på Lillehammer for to sesonger siden. Interessen har ikke svekket seg siden den gang, og nå la muligheten seg til rette for å hente dem til Oilers. Det er vi glade for, sier Pål til oilers.no.

De to nordamerikanerne ventes å være klare forsterkninger i kommende sesongs oilerslag.

– Vigier er en sterk toveis center, kanskje ligaens beste. Når det gjelder Morley besitter han blant mye annet en spisskompetanse for overtallsspill, sier Pål.

Han er også godt fornøyd med å få Patrick Ulriksen inn i forsvarskorpset.

– En spiller som har har hatt meget positiv utvikling i Lørenskog og Lillehammer de seneste to sesongene. Ikke den høyeste på isen, men en back med spill større enn sin størrelse, slår Higson fast.

Du kan lese statitsikk på Patrick Ulriksen, Stephan Vigier og David Morley på Eliteprospects.