Kamper

Norsk Topphockey

 

Tredje akt!

Fester vertene grepet om finaleplass med 3-0 i kamper i DNB Arena onsdag kveld? Eller reduserer gjestene fra Sarpsborg til 2-1, og med det åpner opp serien igjen?

Det er i alle fall god grunn til å forvente et offensivt Sparta i DNB Arena denne kvelden. Gutta i blått bar preg av å være få og slitne etter en lang kvartfinaleserie i den første kampen lørdag. Mandag var flere spillere og mer overskudd tilbake i troppen. I tredje forsøk er nok lysten etter å melde seg på med en seier stor hos Lenny Erikssons spillere.

Tålmod og hardt arbeid

Coach Gulbrandsen tror Sparta kommer tøft ut onsdagens oppgjør.

– Det ligger i kortene. Vi så det mandag og vil se det igjen i dag. Det blir opp og frem for dem. De trenger en seier og vil nok forsøke å sette oss under press, sier Pål til oilers.no.

Han er likefullt svært fornøyd med måten eget lag håndterte utfordringen mandag.

– Jeg synes i det hele tatt vi har gjort to gode kamper i semifinalen. Vi har jobbet med forsvarsarbeidet gjennom hele sluttspillet og begynner virkelig å ligne på noe. Mandagens kamp var en av de bedre på lenge defensivt, slår Pål fast.

Han har stikkordene for suksess onsdag klare.

– Vi må være ydmyke, fortsette å være tåmodige og jobbe hardt. Det handler om å ligge smart i egen sone, samtidig som vi er aggressive på avslutninger når vi angriper. Ikke lar dem kjøre oss ut i kantene hvor det skapes lite, avslutter oilerstreneren.

Kaptein Kristian og resten av gutta er klare for den tredje semifinalen mot Sparta i DNB Arena onsdag kveld. (foto: Oddmund Sola)

Troppen

Oilers stiller til kamp #3 med samme tropp som møtte Sparta mandag.

Det betyr at Scott Macaulay står over, i tillegg til langtidsskadde Peter Lorentzen, Anders Henriksen og Petter Røste Fossen.

Runden

I tillegg til Oilers vs Sparta er Frisk Asker vertskap for Lillehammer IK i Askerhallen denne onsdagskvelden. Serien står 1-1 i kamper. Begge lag har vunnet bortebane.

Fortsetter trenden eller noterer Sune Bergmans spillere sin første hjemmeseier i en semifinale siden våren 2008?

Du kan sikre deg billett til Oilers vs Sparta på ticketmaster.no. 

Sjekk også hva mediene skriver om Hockeytown vs Hockeytown i sluttspillportalen på oilers.no.