Kamper

Norsk Topphockey

 

Trenerteamet fortsetter

Marius Trygg fortsetter som assisterende trener for A-laget til Oilers. Det samme gjelder Sakari Lindfors i rollen som klubbens keepertrener. De to har signert for en ny sesong i DNB Arena og vil sammen med hovedtrener Anders Gjøse lede laget videre.

 

Marius og Sakari var begge nye i Oilers foran sesongen 2023/2024. Marius har riktignok fem sesonger i  drakten som spiller på cv’en.

Nå velger klubben å satse på kontinuitet på trenersiden, samtidig som en trio med god kjemi og ikke minst komplementære faglige innsikter fortsetter arbeidet de har startet.

Saken fortsetter under bildet.

Marius Trygg (til venstre) og Sakari Lindfors blir å finne side om side med hovedtrener Anders Gjøse på trenerkontoret i DNB Arena også sesongen 2024/2025. (Foto: Ann Cathrin Sandsmark)

Komplett støtteapparat

Trioen på trenerkontoret får også de øvrige fra A-lagets støtteapparat sesongen 2023/2024 med på laget.

Kåre Kvalvik fortsetter med andre ord som guttas fysioterapeut, Dennis Sveum som fysisk trener og ikke minst Bent Stangvik som mattas og sjef i egen kafe.

De har alle vært spillere i Oilers. Nå utgjør fysisk trener Dennis Sveum (med ryggen til), assisterende trener Marius Trygg og hovedtrener Anders Gjøse kontinuitet i klubbens trenerteam. (Foto: Brian McHattie)
Sakari Lindfors fortsetter arbeidet med Oilers' solide keeperduo Jens Hoekstra (til venstre) og Henrik Holm også sesongen som kommer. (Foto: Brian McHattie)