Kamper

Norsk Topphockey

 

Treningskamper på gang

Oilers spiller to treningskamper denne uken. Onsdag venter Manglerud Star på motsatt side av isparketten. Nedslepp i Garasjen er 19.00. Kampen på Manglerud blir guttas tredje test foran seriestarten 3. oktober. Så langt har det blitt seier mot Storhamar og tap mot Sparta, begge kampene under KIK Trophy i Kristiansand.

David Livingstons spillere har på sin side hele sju treningskamper bak seg. Som alltid i pre-season har resultatene variert, men det er verdt å merke seg at gutta i grønt har slått naborival Vålerenga to ganger i sesongoppkjøringen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Oilers møter onsdag kveld MS til treningskamp i Garasjen på Manglerud. Her fra et tidligere oppgjør mellom lagene i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Følg kampen

Kampstart i Manglerud Ishall er 19.00.

Troppen

Oilers har fremdeles en del spillere ute. Chris Rumble venter på behandling av innreise- og oppholdstillatelse. Joey Martin er på plass i Stavanger men har foreløpig karantene.

Foruten disse er et knippe spillere ute med sykdom/skader. Jonas Wikstøl, David Morley, Andreas Klavestad, Daniel Bøen Rokseth, Magnus Hoff og Tommy Kristiansen er alle ute mot Manglerud Star.

Så er det gledelig å melde at Jonas Haughom og Thomas Berg-Paulsen begge er tilbake etter skader. Videre supplerer unggutta Christian Wetteland, Theo Rooseboom de Vries og Noah Bergersen Aarthun laget.