Kamper

Norsk Topphockey

 

Tristin Langan klar for Oilers

Den canadiske centeren Tristin Langan har signert for Oilers og blir å finne i DNB Arena kommende sesong. Med Langan på plass er løperkorpset komplett. Det ventes ytterligere en back inn i stallen før sesongsoppkjøringen starter 31. juli.

 

24 år gamle Tristin kommer fra Swan River, Monitoba. Han har spilt brorparten av sin seniorkarriere så langt i Orlando Solar Bears i East Coats Hockey League (ECHL), hvor han de siste sesongene har inngått i klubbens kapteinsgruppe.

Utfyllende tall og fakta på vår nye center finner du på Eliteprospects.

Oilers og norsk eliteserie blir Tristins første møte med europeisk hockey. Pål Higson har imidlertid allerede hatt ham i kikkerten en stund.

– Jeg har sett ham live flere ganger. Her snakker vi en spiller som aldri tar snarveier men jobber for laget i hvert eneste bytte, sier sportssjefen om klubbens foreløpig siste signering.

–  I tillegg vil jeg karakterisere Tristan som en smart center med gode offensive ferdigheter. Han er ikke minst en solid dropper som vil bli en ressurs i både over- og undertall for oss, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Vi ønsker Tristin Langan velkommen DNB Arena og Oilersfamilien. 

Tristan Langan har signert for Oilers. Norsk eliteserie blir den canadiske centerens første erfaring med europeisk hockey. (Foto: Privat)