Kamper

Norsk Topphockey

 

Troppen komplett

Oilers har signert den canadiske løperen Harrison Reed og kan med det melde om ferdig lagbygge foran sesongen 2017/18. Reed kommer fra spill i SønderjyskE forrige sesong. Oilers velger dermed å starte kommende sesong med en ledig plass på utlendingskvoten.

Harrison Reed er 29 år gammel. Han ble draftet av Carolina Hurricanes i 2006 og står bokført med mange solide sesonger for Sarnia Sting i Ontario Hockey League (major junior). Videre har Reed notert totalt 316 kamper i ECHL og AHL.

Sin debut i europeisk hocket fikk han i 2013/14 med solide 117 poeng på totalt 71 kamper for Eispiraten Crimitschau i DEL2. Videre ble det spill i DEL (tysk toppserie)  og dansk Metal Liga. Nå er det Oilers og DNB Arena som gjelder for den poengsterke canadieren.

Du kan lese fydlig statistikk for Oilers’ siste signering på Eliteprospects.

Oversikt over spillerstallen foran kommende sesong finner du på denne linken.

Han har de siste sesongene puttet jevnt og trutt i tysk og dansk hockey. Nå flytter canadiske Harrison Reed til DNB Arena og stiller inn siktet for Oilers. foto: kicker.de)

Oilers’ sportsjef Pål Haukali Higson kan dermed sette punktum i spillerjakten for denne gang og senke tempoet noen sommeruker før oppkjøringen på is starter 31. juli. Han er godt fornøyd med stallen foran sesongen som kommer.

– Ettersom mange profilerte spillere fosvant denne våren har det vært både spennende og utfordrende å jobbe med helheten i det vi skulle hente. Jeg synes vi har fått inn det vi ønsket. Laget ser på papiret bra ut. Vel så bra som det vi vant med forrige sesong. sier Pål.

Klubbens siste signering har han hatt i kikkerten lenge.

– Harrison hadde jeg på blokken allerede da han var assisterende kaptein i Stockton i 2012. Så havner han i Tyskland, og det har sesongene etterpå vært litt frem og tilbake. Nå la det seg imidlertid til rette for oss. Harrison er en notorisk målscorer. Videre er han høyrefattet, noe som gir oss fleksibilitet i oppsettet av våre powerplay. Han kommer garantert til å vise godt igjen såvel i Oilers som i GET-ligaen generelt, avslutter en fornøyd sportssjef til oilers.no.