U20 tok det første kvartfinalestikket

NM-sluttspillet 2017 for Eliteserien U20 startet opp denne lørdagen. Kvartfinalen spilles best av tre.

Oilers tok imot Manglerud Star til kamp #1 i DNB Arena. Det skulle vise seg å bli en spennende affære. Hjemmelaget ledet etter første periode, men lot gjestene fra Oslo Øst overta i midtperioden.

Tredje periode ble dermed en jakt etter utligning. Den satt langt inne, men da gutta først fikk hull på MS’ solide keeper kom det to tette. Dermed ledelse 3-2.

Gjestene svarte derimot bare sekunder senere. Uavgjort etter tre perioder med andre ord, og kampen til OT for å kåre en vinner. Her avgjorde Oilers etter drøyt to minutter.

1-0 i kamper for den nybakte seriemesteren med andre ord. Kamp #2 spilles i Garasjen på Manglerud mandag. En evenetuell tredje kamp går av stabelen onsdag i DNB Arena.