Kamper

Norsk Topphockey

 

Ut på tur!

Etter to ukers oppladning på hjemmeis og showkamp mot Zuccas NHL-stjerner har guttas sesongoppkjøring gått over i sin neste fase. Oilers har nok en gang funnet veien til Bled for å finpusse formen i naturskjønne omgivelser. Tradisjonen tro venter østerriksk motstand i treningskampene.

 

Når dette leses er lag og støtteapparat på i Slovenia. Tirsdag, onsdag og fredag er rene treningsdager, med økter på og av isen. Torsdag og lørdag står det kamper på hovedmenyen.

Begge våre motstandere under oppholdet i Bled spiller til daglig i International Central European Hockey League (ICEHL). I praksis er dette nytt navn på tidligere Erste Bank Eishockey Liga (EBEL), det øverste nivået i østerriksk hockey.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tristin Langan (#23) og resten av Oilers er på plass i Sports Hall Bled. Torsdag er det duket for sesongoppkjøringens første ordnære treningskamp. Foto: Pål Higson)

ICEHLs internasjonale tvist ligger i at slovenske Olimpija Ljubljana og italienske Bolzano og Asiago (en av våre motstandere den legendariske Continental Cup-helgen i Rouen 2014) alle spiller i samme liga.

Torsdagens motstander Graz 99ers endte på 10. plass av 13 i grunnserien forrige sesong. I sluttspillet endte det med tidlig exit.

Lørdag venter Klagenfurt på motsatt side av isparketten. De endte på 5. plass i serien, mens det i sluttspillet ble tap semifinalen for gutta fra Kärnten.

Vi kommer med mer foran kampene på oilers.no og våre sosiale medier etter hvert.

Blikket rettet mot østerriksk motstand. Ludvig Hoff (i midten) og resten av gutta tester formen mot Graz og Klagenfurt denne uken. foto: Pål Higson)