Kamper

Norsk Topphockey

 

Ut på tur…

… og selvsagt aldri sur. Nedslepp 2019 er på gang. Ettersom DNB Arena denne uken klargjøres til Idrettsgalla reiser laget likegodt på roadtrip. Torsdag venter Frisk i Askerhallen, mens Sparta er vertskap i egen hule lørdag. Kampen er Sarpsborg er forøvrig turmål for Roughnecks. Gutta får dermed støtte fra nærmere 100 tilreisende i Sparta Amfi.

Men først ut er altså Frisk torsdag. Dette er sesongens fjerde oppgjør mot askerbøringene så langt denne sesongen. Frisk vant det første etter overtid. Oilers tok alle poengene i de to neste.

Troppen

Lars Kristian Rødne og David Morley er fremdeles ute med skader, mens nykommer Greg Mauldin i skrivende stund fremdeles venter på arbeidstillatelse.

Det er imidlertid gledelig å melde at Dennis Sveum og Peter Lorentzen begge er tilbake på isen, etter henholdsvis skade og karantene.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Kaptein Kristian (bildet) og resten av gutta er på veien de neste dagene. Frisk i Askerhallen er første utfordring. Her fra et møte mellom lagene tidligere denne sesongen. (foto: Oddmund )

Følg kampen

Nedslepp i Askerhallen er 18.30.

Runden

Full runde i GET-ligaen denne torsdagen. Foruten Frisk – Oilers spilles følgende oppgjør:

  • Ringerike – Lillehammar
  • Manglerud Star – Sparta
  • Stjernen – Vålerenga

Alle kamper har nedslepp 18.30.