Kamper

Norsk Topphockey

 

Vårens viktigste kamp!

Det er ikke så mye å regne på foran den sjette semifinalen i DNB Arena mandag. Storhamar leder serien 3-2 i kamper. Oilers må vinne for å tvinge frem et sjuende og siste oppgjør på Hamar onsdag. Lykkes vi ikke er sesongen 2018/19 over. 

Vinner Storhamar den sjette semifinalen er de klare for NM-finale mot Frisk Asker, som sørget for seier søndag og med det 4-2 i kamper mot seriemester Vålerenga i den andre semifinalen. Vi gratulerer askerbøringene med finalebillett og skal gjøre vårt for å følge etter onsdag kveld.

Mandagens oppgjør må derimot vinnes først. Vi trenger din støtte fra tribunen. Nedslepp i DNB Arena er 19.00.

Sørg for å sikre deg billett til vårens viktigste kamp på denne linken. 

Mediaguide foran oppgjøret finner du på denne linken. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Sørger Luc Snuggerud og resten av gutta for nok et The Comeback i DNB Arena mandag kveld, eller sikrer Christian Larrivee (til høyre) og de gulblå finalebillett for andre sesong på rad? (arkivfoto: Oddmund Sola)

Troppen

David Morley står over den sjette semifinalen grunnet sykdom. Dette «løser» overskuddet av utlendinger denne mandagen.

Marius Søberg er tilbake etter en lengre periode på sidelinjen. Også Dennis Sveum er tilbake på isen etter å ha stått over lørdagens kamp i CC Amfi.

Litt mimring

Oilers har ligget under 2-3 i en sluttspillserie fire ganger tidligere. I 2007 (semifinale) og 2009 (kvartfinale) endte det med tap. Begge ganger mot mandagens motstander Storhamar. I 2014 gikk det bedre. Gutta reiste til Lillehammer og måtte vinne for å få en syvende semifinale i DNB Arena. Det gikk veien, og vi vant noen uker senere finalen mot Vålerenga.

Den virkelige godbiten blir derimot semifinalen 2006. Vi lå under 2-3 i kamper da Stjernen gjestet Stavanger til kamp #6. Oilers med en ellevill Fredrik Sundin i spissen snudde 0-2 til 4-2 i en fullsatt Siddishall. Den sjuende kampen er for lengst legendarisk. Lukker vi øynene på en stille dag kan vi fremdeles høre Rino Løkkeberg brøle «og så scorer Juha Kaunismäki» fra Stjernehallen tolv minutter ut i 5. periode…

Husk at du finner både historikk og presseklipp samlet på vår sluttspillportal. God tidtrøyte under oppladning til kamp.