Kamper

Norsk Topphockey

 

Velkommen til DNB Arena

A-laget har startet sesongoppkjøringen. 18. august spilles første treningskamp mot Stjernen i Fredrikstad, før gutta reiser til Slovenia på treningsleir inn mot CHL-starten 1. september. Men først vil laget gjerne møte sitt hjemmepublikum. Oilers i samarbeid med Roughnecks ønsker derfor Oilersfamilien velkommen til kick-off torsdag 11. august.

Arrangementet er selvsagt gratis for alle.

PROGRAM:

  • 16.30 er Roughnecks klare med varm grill utenfor arenaen. De byr på gratis pølser i tillegg til å presentere sitt arbeid inn mot sesongen.
  • 17.00 starter arrangementet på isen i DNB Arene, med presentasjon av troppen sesongen 2022/2023.
  • Ca. 17.15 blir det nedslepp i internkamp mellom A-lagsspillerne supplert med unggutter fra våre juniorlag. Vi spiller 2 x 15 løpende tid.
  • Ca. 18.00 til 18.30 inviteres de yngste supporterne ut på isen. En fin mulighet til å treffe oilersspillerne på kloss hold. Vi stiller garderobe tilgjengelig for alle som ønsker til å skøyte med laget. Husk hjelm og egne skøyter.

Oilersshoppen holder åpent under arrangementet.

Vi håper mange små og store vil markere sesongstarten sammen med oss og finner veien til DNB Arena denne ettermiddagen!

Artikkelen fortsetter under bildet.

Endelig tilbake til normalen. Etter to år med pandemi gleder vi oss ekstra til å slippe våre yngste supportere til på isen sammen med spillerne under kick-off. Her et bilde fra samme arrangement i 2018. (foto: Trude Halseth Arnes)

Så er det jo stor stas at Oilers denne høsten er tilbake i det gode selskap som deltakere i Champions Hockey League. Vi ønsker å markere dette i forbindelse med kick-off og stiller for anledningen i rykende ferske CHL-drakter.

Du kan også sikre deg drakt fra Europas gjeveste hockeyturnering om du besøker Oilersshoppen denne torsdagen.

Back in The Big League! Oilers skal endelig spille Champions Hockey League igjen denne høsten, og markerer det med å stille i CHL-drakter på kick-off. Her et bilde av Henrik Holm sist vi kunne gjøre det samme, august 2017. (foto: Kjetil Garvik)