Kamper

Norsk Topphockey

Velkommen til store og små

Lørdag spiller gutta mot Storhamar i sesongens første hjemmekamp i Fjordkraft-ligaen. Samtidig serieåpner Oilers Kvinner Elite mot Nidaros. Vi benytter anledningen til å invitere til en herlig familiedag i og utenfor DNB Arena. Arrangementet starter med nedslepp i jentenes oppgjør 12.00. Dørene åpner 11.30.

 

Videre blir det masse kos for liten og stor i tillegg til en solid dose verdens mest fantastiske idrett. Du kan lese om programmet på familiedagen lenger nede i denne saken.

A-lagets hjemmepremiere kan fort bli av det heftige slaget. Sist Oilers og Storhamar møttes handlet det om kongepokalen. Da trakk vi det lengste strået. Være sikker på at gutta fra Mjøsa vil gjøre alt pluss litt til for å få revansj denne lørdagen.

Her kan du sikre deg billett til festen.

Før kamp

Du finner mediaguide foran oppgjøret på denne linken, som vanlig levert av Trygve Svendsen.

Digitalt kampprogram leser du her.

Troppen 

Kristian Østby og Ludvig Hoff sto begge over torsdagens oppgjør i Sparta Amfi og er heller ikke klare til kampen mot Storhamar. Nye på skadelisten er Bryce Gervais og Andreas Klavestad som heller ikke får spille sesongens første seriekamp på hjemmeis.

Oliver Calik og Sander Husebø supplerer troppen, i tillegg til Thomas Higson som fikk sin seriedebut mot Sparta.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Først ut er altså forrige sesongs seriemester i Bambusaligaen som vertskap for nyopprykkede Nidaros. Kampen har gratis inngang. Oilersshoppen og Kiosk 1 holder åpent for publikum.

Etter kampslutt (circa 14.20) slutter oilersjentene seg til arrangementet utenfor arenaen. Meet-and-greet med de siste sesongers flaggskip i norsk kvinnehockey for Oilersfamilien med andre ord.

Noe for alle

Programmet utenfor DNB Arena starter imidlertid opp allerede 13.30 med masse kjekt på agendaen:

  • Supporterklubben Roughnecks er på plass med litt av hvert
  • DNB har med seg hockeyspill og raserbiler
  • Fantastic har med seg ansiktsmaling, glittertatovering og ballongkunstner
  • Oily har med seg selveste Svartnissen
  • DJ Oilers setter kampstemningen ute (og inne)

Thoresen tilbake 

Etter mye moro ute fortsetter arrangementet inne 15.15. Vi lader opp til storkampen mot vårens finalemotstander Storhamar som har nedslepp 16.00.

Spesielt denne lørdagen blir det selvsagt også å ønske Petter Thoresen velkommen tilbake til DNB Arena som klubbtrener. Petter trente Oilers fra 2009 til 2016 og hentet tre seriegull, seks kongepoklaer og en europeisk tittel hjem til Stavanger. Han vil for all tid ha en spesiell plass i vår historie, uansett hvilken av boksene han befinner seg i.

Høytid

15.45 må han imidlertid nøye seg med å være tilskuer. Da skal vi markere forrige sesongs norgesmesterskap med bannerheising til Hjemmakamp. Vi er stolte over å kunne dele dette med vårt publikum igjen, for første gang siden høsten 2017.

16.00 er det nedslepp i Oilers vs. Storhamar.

Etter kamp signerer Thomas Berg-Paulsen og Greg Mauldin programblad utenfor Oilersshoppen. Også dette en tradisjon vi er glade for å kunne invitere publikum tibake til  etter to års pandemipause.