Kamper

Norsk Topphockey

 

Velkommen til Fjordkraftligaen

Torsdag annonserte Norges Ishockeyforbund og Norsk Topphockey at Fjordkraft blir ny ligasponsor for norsk ishockeys øverste divisjon på herresiden. Eliteserien skifter med det navn til Fjordkraftligaen.

President i Norges Ishockeyforbund (NIHF) Tage Pettersen er glad og stolt over at Fjordkraft vil være ny ligasponsor for Eliteserien.

– Fjordkraft er en stor og viktig aktør i markedet, og vi setter stor pris på at de nå vil være med på å bygge norsk ishockey videre. Sammen med klubbene skal vi gjøre Fjordkraftligaen til et fantastisk produkt, både for publikum, TV-seere, spillere og sponsorer, sier Pettersen i pressemelding sendt ut torsdag ettermiddag.

Avtalen strekker seg over tre år, og varer ut 2022/23-sesongen. Njål Berge, styreleder i Norsk Topphockey, deler ishockeypresidentens optimisme.

– Vi er glade for å få en av Norges mest spennende merkevarer med på laget. Som oss, er Fjordkraft en offensiv utfordrer, og vi gleder oss til sammen å vinne de Norske hockeyhjertene, sier Berge.

Også Ottar Eide, generalsekretær i NIHF, er godt fornøyd med den nye avtalen, og mener det er fint at ligaen nå vil bli utfordret på bærekraft.

– Å få Fjordkraft inn som ligasponsor viser oss at ishockeyens omdømme og merkevare står sterkt. Videre er jeg glad for at Fjordkraft vil utfordre ligaen på å bli klimanøytral. Den utfordringen og det samfunnsansvaret skal vi ta. Herrelandslaget vårt har tidligere blitt utnevnt av FN til verdens første klimanøytrale landslag, og bærekraft er et av fokusområdene i strategiplanen vår for de neste fire årene, forteller Eide.

Startskuddet for seriestart i Fjordkraftligaen går førstkommende lørdag 3.oktober.