Kamper

Norsk Topphockey

 

Velkommen til semifinaler

Kampen om Byttå 2022 fortsetter. Oilers er klare for semifinaler mot Sparta. Som seriemester har gutta privilegiet å starte på hjemmebane. Hockeyfest i DNB Arena fra første nedslepp med andre ord. Dette skal du ikke gå glipp av.

 

Billetter til semifinalekampene mot Sparta kan du kjøpe på denne linken.

Kvartfinalen mot Ringerike ble gjort unna på kortest mulig tid. Det blir neppe fasisten når de blå fra Sarpsborg stiller på motsatt halvdel av isen. Sjur Robert Nilsens mannskap kan se tilbake på en solid seriesesong, spiller med høy intensitet, besitter et giftig overtallsspill og har ikke minst en av ligaens beste sisteskanser i Jake Paterson. Alt dette er kjennetegner et lag som står godt til sluttspillhockey.

Kvartfinaleduellen mot Frisk Asker ble gjort opp etter seks kamper onsdag, etter at askerbøringene først utlignet sarpingenes 2-0 ledelse tidlig i serien.

Før nedslepp

Visste du at Oilers har møtt Sparta i sluttspill fem ganger tidligere? Vi har vunnet fire av duellene. Sarpingenes ene seier smakte nok derimot meget godt. Den kom i finalen 2011. Sist Sparta ble norgesmester.

Husk at du alltid finner det meste som er verdt å vite om Oilers i NM-sluttspillet 2022 i sluttspillportalen på oilers.no

Troppen

Tommy Kristiansen, Tristan Thompson og Patrick Ulriksen har forfall til første semifinale.

Oilers møter Sparta i semifinalen i NM-sluttspillet 2022. Her fra et seriemøte med gutta fra Hockeytown Sarpsborg i DNB Arena høsten 2021. (arkivfoto: Oddmund Sola)