Kamper

Norsk Topphockey

 

Velkommen #tilbake til DNB Arena!

Så fikk vi meldingen vi håpet tirsdag kveld. Arrangementer ute som inne slipper å telle, planlegge kohorter eller etablere midlertidige salkart. I DNB Arena finner vi frem den originale sesongintroen og spiller på full guffe. Mot Storhamar tirsdag 15 februar kan Kaptein Sveum nok en gang åpne showet med ordene «Velkommen tilbake til DNB Arena».

 

De nye retningslinjene stiller riktignok krav til arrangør om tilrettelegging for en meters avtand når publikum ikke sitter i setet. For vår del handler det for eksempel om å avklare kapasiteten på ståfeltet (H).

Det skal vi imidlertid takle og gleder oss til å se dere alle tilbake på kamp!

Heftig uke

Og hvilken kick-start Oilersfamilien får på siste del av sesongen i fullsatt arena:

  • Tirsdag 15. februar er det altså duket for Anders Gjøse, Patrick Thoresen og resten av gjengen fra Hamar. Oilers mot Storhamar betyr alltid spetakkel. Av det positive slaget.
  • To dager senere, torsdag 17. februar, er det Shampo og Vålerenga som som skal forsøke å korte ned avstanden til serielederen. Vi lover hockeyparty med masse moro på kjøpet.

Billetter

Salget av enkeltbilletter er åpnet på Ticketmaster. Akkurat som i gamle dager. Du skal nok ikke vente alt for lenge med å sikre deg sete til festen!

Sesongkortholder eller sponsor? Alt er tilbake til normalen, noe dere også vil få informasjon om i nyhetsbrev.

Slik liker vi det! Pucken i nettet bak en utspilt Storhamar-keeper. 15. februar skal Dan Kissel og Christopher Karlsen (bildet) igjen gjøre sitt for feiring foran fulle tribuner. Her fra kamp mellom lagene i oktober. (arkivfoto: Oddmund Sola)