Kamper

Norsk Topphockey

 

Vinn eller forsvinn

Det er mange overskrifter som kunne passet denne gang. Do or Die. Nå eller aldri. The point of no return. For dette er ingen vanlig kamp. Dette er indrefilten av spenning som bare sluttspill kan skape. Når pucken droppes lørdag skal semifinalen avgjøres. Uansett. The Winner takes it all.

 

En avgjørende kamp #7 er en attraksjon i seg selv, ikke minst for publikum som får oppleve det på hjemmbane. Du kan sikre deg billett til festen på denne linken. 

Husker du …

… sist Oilers avgjorde en sluttspillserie på hjemmebane? Vi må faktisk tilbake til våren 2016. Gutta ble senere norgesmestre etter 4-2 mot Lørenskog i finalen. Den ble avgjort på bortebane, men semifinalen fikk sitt endelige oppgjør i DNB Arena. Storhamar sto på motsatt side av isen.

Det kribler litt ekstra for oss som liker nostalgi, ettersom det også den gang handlet om kamp #7. Og kalenderen viste 9. april. Får vi en drømmereprise med oss i påskeegget

Før nedslepp

Troppen

Todd Bjorkstrand og Juha Kaunismäki kan velge fra det samme mannskapet i kamp #7 som i torsdagens oppgjør i Sarpsborg.

Nicolai Bryhnisveen står med andre ord over, sammen med Tristan Thompson. Sistnevnte grunnet antallet utlendinfer tillatt per kamp.

Foto: Oddmund Sola