Kamper

Norsk Topphockey

 

#wewillrockyou

Du kjenner rytmen i kroppen når du hører den. Tramp-tramp-klapp. Queens gitarist Brian May brukte den i rockehistoriens kanskje mest berømte chant da han i 1977 leverte sporet som ble dobbeltsingel med bandkollega Freddie Mercurys udødelige We Are The Champions. Vi snakker selvsagt om We Will Rock You, låta som sesongen 2019/20 blir lyden av Oilers. Det er bare å reise seg fra tribunesetet.

Vi har forhandlet med Queens management denne sommeren, og fått rettigheter til bruk av det ikoniske verket sesongen som kommer. Det skal vi bruke for alt det er verdt, og vi vil ha deg med på laget.

Familiesamling 4. september

Se for deg en lekker Harley Davidson som ruller inn mot DNB Arena. En mann stiger av sykkelen og tar av seg hjelmen. Det er Tommy Kristiansen. Han setter to føtter i bakken og slår seg på brystet. Tramp-tramp-klapp. Årets intro er i gang. Vi røper ikke detaljene i handlingen videre. Vår gode gode samarbeidspartner Screen Media er for lengst i gang med filmingen.

Den storslåtte sluttscenen er derimot ingen hemmelighet. Den ønsker vi at DU skal være med på. Det skjer på utsiden av DNB Arena onsdag 4. september fra 17.30 til 19.30. Vi trenger alle som kan krype og gå. Alle spillerne på laget kommer. Vi skal skape tidenes filmstunt i norsk hockey!

VIKTIG: Vi gjør opptaket uansett vær. Dersom det blir for vanskelig utendørs flytter vi inn i DNB Arena. Men vi håper værgudene er på vår side. 

Forberedelser? Tja, spill We Wil Rock You høyt på stereoen hjemme 20 ganger. Klapp rytmen. Da er du good to go!

Sammen er vi sterke

Dette er for øvrig ikke første gang Oilers inviterer til storsamling i forbindelse med filminnspilling. Nedenfor ser du første del av intropakken sesongen 2014/15. Hundrevis av barn fra Stavanger Hockey spilte hovedrollen sammen med Petter Thoresen og gutta på laget. Utvilsom en godbit fra katalogen.

Er du sugen på mer nostalgi dagene som kommer er Oilers Facebook stedet. Vi teller ned til 4. september med å se nærmere på et utvalgt av våre introfavoritter. Del gjerne din mening med oss.