Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Wikstøl blir med videre

Forrige sesong ble av det spesielle slaget. Venting er vel et ord mange vil kjenne seg igjen i. For noen ble ventetiden ekstra spesiell. Jonas Wikstøl slet hele koronaåret med ettervirkninger av hjernerystelse. Nå ser oslogutten frem til sesongstart på isen.

 

Jonas har skrevet ny ettårskontrakt med klubben og er dermed tilbake som Henrik Holms keepermakker. Det smaker godt etter et år på sidelinjen.

– Deilig rett og slett. Det ble en lang og ikke særlig kjekk reise med mange tilbakeslag. I tillegg var jo sesongen krevende for alle i og rundt laget, sier Jonas.

Nå gleder han seg til å komme i gang igjen.

– Jeg kommer sikkert til å kjenne litt ekstra på det i starten etter å ha vært satt ut såpass lenge. Men følelsen er god. Sommertreningen har også gått kjempebra. Topp kvalitet fra Haukis som vanlig, sier 22-åringen, som av mange forbindes med å være ekstra skarp under straffeslagskonkurranser. Å velge Oilers nok en sesong var i følge ham selv et enkelt valg.

– Jeg trives både på og utenfor isen. Oilers er en flott klubb. Trenerne er gode. Og vi har et skikkelig bra lag på gang, avslutter Jonas Wikstøl til oilers.no.

Straffeeksperten er tilbake. Jonas Wikstøl er klar for en ny sesong i Oilers etter å ha brukt det siste året på bli fit for fight etter hjernerystelse. Her i kamp mot Manglerud Star sesongen 2019/2020. (foto: Oddmund Sola)