Kamper

Norsk Topphockey

 

Behold korken på

«Behold korken på» så dagens lys høsten 2006 og er sammen med Oilersspillernes Veldedighetsfond gjengangeren i klubbens samfunnsrettede prosjekter. Kort fortalt handler det om å  sette seg mål og være villig til å forsake noe for å komme dit man drømmer om.

 

Målgruppen for «Korken» er ungdomskoleelever, primært 9. klasse, og som tittelen indikerer er avhold fra alkohol i ung alder et budskapene.

Gå for drømmen din!

Alkohol og rus er derimot ikke det eneste oilersspillerne, løgnas Kristian Arntsen og produsent Kjetil Garvik  har på agendaen under de populære foredragene.

Det viktigste de snart 16 000 elevene som har vært innom gjennom årene er blitt inspirert til er å tørre tro på seg selv og gå for drømmen. Og ikke minst, heie på alle rundt oss som tørr gjøre det samme!

Endelig tilbake

Som så mye annet kjekt måtte Korken stoppe opp under pandemien. Sesongen 2022/2023 var prosjektet imidlertid tilbake med profilene Andre Strandborg og Patrick Ulriksen i spissen. Nevnte løgnas Arntsen sørget selvsagt for at det hele skjedde med et solid glimt i øyet!

Har du spørsmål om Behold korken på, ta kontakt med Oilers’ informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik. 

Wang Ung Stavanger på besøk i DNB Arena for Behold korken på februar 2023. (Foto: Kjetil Garvik)