Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Behold korken på

«Behold korken på» så dagens lys høsten 2006 og er sammen med Oilersspillernes Veldedighetsfond gjengangeren i klubbens samfunnsrettede prosjekter. Kort fortalt handler det om å  sette seg mål og være villig til å forsake noe for å komme dit man drømmer om.

 

Målgruppen for «Korken» er ungdomskoleelever, primært 9. klasse, og som tittelen indikerer er avhold fra alkohol i ung alder et budskapene.

Gå for drømmen din!

Alkohol og rus er derimot ikke det eneste oilersspillere i samarbeid med løgnas Kristian Arntsen har på agendaen under de populære foredragene. Det viktigste de snart 13 000 elevene som har vært innom gjennom årene er blitt inspirert til, er å tørre tro på seg selv og gå for drømmen!.

Korken markerte sesongen 2017/18 10-årsjubileum da våre profiler Henrik Medhus og Eirik Salsten fortalte 1000 lokale skoleelever om sine ungdomsdrømmer. Og hvilke prioriteringer de har gjort for å lykkes. Nevnte løgnas Arntsen sørget at det hele skjedde med et solid glimt i øyet!

Har du spørsmål om Behold korken på, ta kontakt med Oilers’ informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik. 

Alltid god gang når ungdomskoleelever deltar på Korken i DNB Arena. Her er Tatstarustå på besøk, oktober 2016. (foto: Kjetil Garvik)
Henrik Medhus (f.v.) Kristian Arntsen og Ruben Smith er sammen med prosjektleder Kjetil Garvik teamet bak "Behold korken på" sesongen 2016/17. (foto: KJetil Garvik)